Vinduer & Døre

  • Institutioner
  • Andelsboligforeninger
  • Boligforeninger
  • Virksomheder
  • Liebhaveri
  • Private boliger

​Hos Lars Printz A/S har vi bred erfaring med udskiftning og renovering af vinduer og døre for både erhvervskunder og privatpersoner. Vi lægger vægt på, at kunderne får den bedste kvalitet, da vinduer og døre har et vigtigt klimavenligt formål for både dig og miljøet. Derfor samarbejder vi med førende producenter af vinduer og døre, heriblandt  Rationel Vinduer A/SOutline Vinduer A/SIdealcombi A/S og  Velfac A/S, for at give dig den bedste klimavenlige kvalitet.

Mulighederne for nye vinduer og døre er mange. Vi rådgiver derfor vores kunder i alle mulighederne, så de føler sig trygge under hele processen. Materialevalg, lydisolering og udvendig regulering er blot nogle af de ting, vi gennemgår med vores kunder, så de får præcis den type vinduer og døre, som de ønsker. Fx rådgiver vi i de forskellige fordele ved at vælge ren fyrretræ, ren aluminium eller en kombination af begge. Vi lægger stor vægt på at skræddersy den perfekte løsning til vores kunder, så vi sikrer, at de nye vinduer og døre passer ind i bygningens generelle arkitektoniske udtryk.

Det miljøbevidste valg

​Vi tager altid miljøet i betragtning, når vi udfører arbejde for vores kunder. Især med udskiftning af vinduer og døre er miljøet i højsædet, da gamle og utætte materialer kan være skyld i op til 30% af varmetabet i et rum. En byggesag som denne er en ren energioptimering af bygningen, fordi vi stræber efter at imødekomme de nyeste energikrav. Derved kan energiregningen og miljøet vinde ved, at du vælger os til at udføre arbejdet.

Når du vælger os til at udføre en byggesag som denne for dig, udfører vi altid  kvalitetssikring, og du vil være dækket med  Håndværkergaranti, da vi er medlem af  Dansk Håndværk.

Du er altid velkommen til at kontakte os på tlf.  57 84 88 30 eller e-mail  kontakt@larsprintz.dk, hvis du har nogle spørgsmål, eller ønsker et tilbud på udskiftning eller renovering af vinduer og døre.