Tagrenovering​

Specialister i tagrenovering

Institutioner

Andelsboligforeninger

Boligforeninger

Virksomheder

Liebhaveri

Private boliger

Hos Lars Printz A/S er vi specialiserede i udskiftning af tag, samt tagrenovering på både erhvervsbygninger, institutioner, andels-/ejerforeninger og øvrige beboelsesejendomme. Vi går op i, at klimaskærmen på bygningen er i den bedste stand, herunder taget. Taget er bygningens primære beskyttelse, og derfor går vi ikke på kompromis med udførelsen og materialer, når vi udfører tagrenovering for vores kunder.

En tagrenovering eller udskiftning af taget er en omfattende opgave. Vi lægger derfor en stor vægt på at rådgive vores kunder i de forskellige renoveringsmuligheder. Et nyt tag kan åbne op for nye potentialer. Fx kan en ny tagkonstruktion i nogle tilfælde udnyttes som en ekstra etage, øge loftshøjden, åbne op til kip eller bygningen kan få et helt andet arkitektonisk udtryk.

Materialerne man anvender til sit nye tag har betydning for både bygningens udseende og tagets levetid, et nyt tag har en gennemsnitlig levetid på 40-50 år afhængig af tagbeklædning og vejrforhold. Igennem årene har vi kvalificeret os til forskellige anerkendelser, blandt andet er vi Monier tagpartner, Cembrit tagmester. Vi har derudover vores egne blikkenslagere, som er specialister i tag- og facadebeklædning i materialer som zink, kobber og naturskiffer. Vores blikkenslagere er ligeledes Rheinzink-certificeret.

Garanti

​At få et nyt tag skal være en god oplevelse. Vi går meget op i at vores kunder føler sig trygge i samarbejdet, og at vores arbejde altid er udført til perfektion. Derfor ser vi det som en selvfølge at udføre kvalitetssikring på alle vores byggesager, og vi er medlem af Dansk Håndværk, hvilket betyder, at vores private kunder vil være dækket af Håndværkergarantien.

Kontakt

Hvis du eller dit firma skal have udført tagarbejde, så er du velkommen til at kontakte os på tlf. 57 84 88 30 eller e-mail kontakt@larsprintz.dk, så står vi klar til at vejlede og rådgive dig i dit byggeprojekt.​

Vi kombinerer faglig viden med engagement, og skaber bæredygtige byggerier på hele Sjælland.

Et troværdigt håndværkerfirma

Tømrerfirmaet Lars Printz A/S er stiftet af Lars Printz og er en veldrevet virksomhed, der kontinuerligt er vokset siden etableringen i 2003. Vi dækker hele Sjælland med en lang række services og er specialister i tagarbejde.

​Kontaktoplysninger

Tømrerfirma Lars Printz A/S

​Odinsvej 7, 4100 Ringsted


CVR-nummer: 10100011

Telefon: 57 84 88 30

E-mail: kontakt@larsprintz.dk

GDPR

Salgs- og leveringsbetinglser

© Copyright Tømrerfirma Lars Printz A/S​