Tagrenovering​

Specialister i tagrenovering

  Institutioner

✓  Andelsboligforeninger

✓  Boligforeninger

✓  Virksomheder

Hos Lars Printz A/S er vi specialiserede i udskiftning af tag, samt tagrenovering på både erhvervsbygninger, beboelsesejendomme og huse. Vi går op i, at klimaskærmen på bygningen er i den bedste stand, herunder især taget. Taget er bygningens primære beskyttelse, og derfor går vi ikke på kompromis med arbejdsudførelsen og materialer, når vi laver tagrenovering for vores kunder.

En tagrenovering eller udskiftning af taget er en omfattende opgave. Vi lægger derfor en stor værdi i at rådgive vores kunder i forskellige muligheder med taget. Et nyt tag kan nemlig åbne op for nye potentialer. Fx kan en ny tagkonstruktion i nogle tilfælde udnyttes som en ekstra etage, øge lofthøjden til kip eller bygningen kan få et helt andet arkitektonisk udtryk.

Det kan være en stor beslutning at få et nyt tag eller få foretaget en tagrenovering. Vi kan garantere, at sådanne byggesager i mange tilfælde er en livsinvestering, da et nyt tag har en gennemsnitlig holdbarhed på 40-50 år alt efter tagbeklædning og vejrforhold. Derudover udfører vi kvalitetssikring på alle vores byggesager, og vi er medlem af Dansk Håndværk, hvilket betyder, at vores private kunder vil være dækket af Håndværkergarantien, hvis de vælger os til at udføre tagrenoveringen.

Vi kombinerer faglig viden med engagement, og skaber bæredygtige byggerier på hele Sjælland.

Et troværdigt håndværkerfirma

Tømrerfirmaet Lars Printz A/S er stiftet af Lars Printz og er en veldrevet virksomhed, der kontinuerligt er vokset siden etableringen i 2003. Vi dækker hele Sjælland med en lang række services og er specialister i tagarbejde.

​Kontaktoplysninger

Tømrerfirma Lars Printz A/S

Rugvænget 6, 4100 Ringsted

CVR: 10100011

Telefon: 57 84 88 30

E-mail: kontakt@larsprintz.dk

© Copyright Tømrerfirma Lars Printz A/S​