Nyt tag​

​Mange års erfaring i etablering af nyt tag

  Institutioner

✓  Andelsboligforeninger

✓  Boligforeninger

✓  Virksomheder

Vi har hos Lars Printz A/S haft et stort antal af sager hvor kunden skulle have lagt nyt tag. Det være sig på alle typer bygninger, fra erhvervsbygninger, institutioner, beboelsesejendomme og parcelhuse.


Er du i tvivl om hvorvidt du har brug for et nyt tag, eller en tagrenovering, er du meget velkommen til at kontakte os.

Da tagbelægninger har en begrænset levetid, er det fra tid til anden nødvendigt at få et helt nyt tag. Mange vælger det i forbindelse med større ombygning af bygningen, i forbindelse med isolering, eller simpelthen fordi man ønsker et andet arkitektonisk udseende. Uanset dine grunde, er vi klar til at rådgive og vejlede dig, så du får en løsning du bliver glad for.

At få et nyt tag skal være en god oplevelse. Vi går meget op i at vores kunder føler sig trygge i samarbejdet, og at vores arbejde altid er udført til perfektion. Derfor ser vi det som en selvfølge at lave kvalitetssikring på alle vores byggesager. Da vi er medlem af Dansk Håndværk, er du som kunde sikret, og dækket af Håndværkergarantien.

Vi hjælper med de store beslutninger

​At få et nyt tag indebærer et anseeligt antal beslutninger. Materialerne man anvender til sit nye tag har betydning for både bygningens udseende og tagets levetid. Igennem årene har vi kvalificeret os til forskellige anerkendelser, blandt andet er vi Monier tagpartner, og Cembrit tagmester. Vi har derudover vores egne blikkenslagere, som er specialister i forskellige bliktagbeklædninger, såsom skifer, zink og kobber.

Vi er naturligvis klar til at vejlede og rådgive efter aller bedste evne, så du ikke står alene med det store ansvar.
Hvis du eller dit firma skal have lavet tagarbejde, så er du velkommen til at kontakte os på tlf. 57 84 88 30 eller e-mail kontakt@larsprintz.dk.

Vi kombinerer faglig viden med engagement, og skaber bæredygtige byggerier på hele Sjælland.

Et troværdigt håndværkerfirma

Tømrerfirmaet Lars Printz A/S er stiftet af Lars Printz og er en veldrevet virksomhed, der kontinuerligt er vokset siden etableringen i 2003. Vi dækker hele Sjælland med en lang række services og er specialister i tagarbejde.

​Kontaktoplysninger

Tømrerfirma Lars Printz A/S

Rugvænget 6, 4100 Ringsted

CVR: 10100011

Telefon: 57 84 88 30

E-mail: kontakt@larsprintz.dk

© Copyright Tømrerfirma Lars Printz A/S​