Kontorrenovering​

Funktionel kontorrenovering

Hos Lars Printz A/S er vi erfarne i at lave erhvervsmæssige kontorrenoveringer. Efterspørgslen på kontorrenoveringer er steget de sidste par år, da ældre kontorbygninger i høj grad trænger til en funktionel optimering, for at skabe det bedste arbejdsmiljø for medarbejderne.

Vi oplever i høj grad, at en kontorrenovering er ønskværdig for at udnytte pladsen bedre, løfte funktionalitetsniveauet, få bedre tekniske installationer herunder ventilation, og generelt modernisere kontorlokalerne med fx den populære open-plan løsning med flytbare skillevægge.

Efterspørgslen på bæredygtige moderniseringer i renoveringssager er også steget, og kontorrenoveringer er ingen undtagelse. Vi oplever, at firmaer finder det mere og mere attraktivt at få energioptimeret deres arbejdslokaler. Derfor tænker vi energioptimeringsløsninger ind i enhver kontorrenovering, og præsenterer vores kunder for forskellige muligheder heraf. Yderligere er der mange krav til lys, lyd, akustik og indeklima, når der indrettes arbejdslokaler. Dette indtænker vi naturligvis også i materialevalg og udførelse.

​Vi varetager alt undtagen inventar

​Vi lægger stor værdi i, at vores kunder føler sig trygge under hele processen. Derfor rådgiver og vejleder vi i de bedste løsninger for at optimere kontorlokalerne. Vi udfører alt med et højt håndværksmæssigt niveau lige fra gulv til loft, primært udført i egenproduktion. Det eneste, vi ikke varetager er kontorinventar, men vi afleverer kontorlokalerne fuldstændig indflytningsklar.

Når du vælger os til at udføre din kontorrenovering, kan du forvente en høj kvalitet. Vi foretager kvalitetssikring under hele processen, så vi sikrer, at alt arbejdet bliver udført med et højt håndværksmæssigt niveau og med den ønskede kvalitet.

Hvis du har nogle spørgsmål, eller ønsker at få en uforpligtende snak omkring din kommende kontorrenovering, kan du kontakte os på tlf. 57 84 88 30 eller e-mail kontakt@larsprintz.dk.

Vi kombinerer faglig viden med engagement, og skaber bæredygtige byggerier på hele Sjælland.

Et troværdigt håndværkerfirma

Tømrerfirmaet Lars Printz A/S er stiftet af Lars Printz og er en veldrevet virksomhed, der kontinuerligt er vokset siden etableringen i 2003. Vi dækker hele Sjælland med en lang række services og er specialister i tagarbejde.

​Kontaktoplysninger

Tømrerfirma Lars Printz A/S

Rugvænget 6, 4100 Ringsted

CVR: 10100011

Telefon: 57 84 88 30

E-mail: kontakt@larsprintz.dk

© Copyright Tømrerfirma Lars Printz A/S​