Isolering​

Specialister i tagrenovering

  Institutioner

✓  Andelsboligforeninger

✓  Boligforeninger

✓  Virksomheder

Hos Tømrerfirmaet Lars Printz A/S er vi specialiserede i udskiftning af tag, samt tagrenovering på både erhvervsbygninger, beboelsesejendomme og huse. Vi går op i, at klimaskærmen på bygningen er i den bedste stand, herunder især taget. Taget er bygningens primære beskyttelse, og derfor går vi ikke på kompromis med arbejdsudførelsen og materialer, når vi laver tagrenovering for vores kunder.

En tagrenovering eller udskiftning af taget er en omfattende opgave. Vi lægger derfor en stor værdi i at rådgive vores kunder i forskellige muligheder med taget. Et nyt tag kan nemlig åbne op for nye potentialer. Fx kan en ny tagkonstruktion i nogle tilfælde udnyttes som en ekstra etage, øge lofthøjden til kip eller bygningen kan få et helt andet arkitektonisk udtryk.

Det kan være en stor beslutning at få et nyt tag eller få foretaget en tagrenovering. Vi kan garantere, at sådanne byggesager i mange tilfælde er en livsinvestering, da et nyt tag har en gennemsnitlig holdbarhed på 40-50 år alt efter tagbeklædning og vejrforhold. Derudover udfører vi kvalitetssikring på alle vores byggesager, og vi er medlem af Dansk Håndværk, hvilket betyder, at vores private kunder vil være dækket af Håndværkergarantien, hvis de vælger os til at udføre tagrenoveringen.

Efterisolering nedbringer varmeregningen

Tømrerfirmaet ​Lars Printz A/S udfører alt inden for isolering, hulmursisolering, loftisolering, isolering af etageadskillelse, krybekælder isolering. Ingen steder er for snævre eller utilgængelige for vores erfarne medarbejdere. Vi udfører isolering i alle bygninger, uanset størrelse og opførelsesår. Vi finder den bedste løsning for netop din isolering og har vores egen indblæsningsmaskine med når vi kommer ud til dig. Før vi udfører isolering, skal der altid en forundersøgelse til. Uanset hvilken type isoleringsopgave der er tale om.

Efterisolering af gamle og nyere bygninger

Når vi foretager efterisolering af bygninger, er det ikke nødvendigvis bygninger af ældre dato. Efterisolering kan både gøres ved at lægge ekstra isolering i konstruktioner i bygningen, som allerede er isoleret, eller ved isolering af mur, som ikke tidligere har været isoleret.


Alle bygninger, uanset opførelsesår, kan have gavn af et isoleringstjek for nedbringe varmeregningen yderligere. Hos Tømrerfirmaet Lars Printz A/S udfører vi alt inden for isolering, hulmursisolering, loftisolering, isolering af etageadskillelse og krybekælder isolering.


Du er velkommen til at kontakte os på telefon: 57 84 88 30 eller ved at udfylde en kontaktformular her på siden. Så vender vi tilbage hurtigst muligt, og finder den bedste løsning for dit isoleringsprojekt. Vi er specialister i at vælge den helt rigtige type isoleringsmateriale til netop dit hus eller bygning.

Vælg en certificeret håndværker

​​Det forpligter at yde kvalitet og derfor er vi certificeret CBIDANMARK Isolatør.

Vi kombinerer faglig viden med engagement, og skaber bæredygtige byggerier på hele Sjælland.

Et troværdigt håndværkerfirma

Tømrerfirmaet Lars Printz A/S er stiftet af Lars Printz og er en veldrevet virksomhed, der kontinuerligt er vokset siden etableringen i 2003. Vi dækker hele Sjælland med en lang række services og er specialister i tagarbejde.

​Kontaktoplysninger

Tømrerfirma Lars Printz A/S

Rugvænget 6, 4100 Ringsted

CVR: 10100011

Telefon: 57 84 88 30

E-mail: kontakt@larsprintz.dk

© Copyright Tømrerfirma Lars Printz A/S​