Tagrenovering

  • Institutioner
  • Andelsboligforeninger
  • Boligforeninger
  • Virksomheder
  • Liebhaveri
  • Private boliger

Hos Lars Printz A/S er vi specialiserede i tagudskiftning og tagrenovering til erhvervsbygninger, institutioner, andels- og ejerforeninger samt øvrige beboelsesejendomme. Vi prioriterer den optimale tilstand af bygningens klimaskærm, herunder taget, da det udgør den primære beskyttelse af din ejendom. Hos os går vi ikke på kompromis med udførelse og materialer, når vi påtager os tagrenoveringsopgaver.

Tagrenovering eller udskiftning er en omfattende opgave, og vi lægger stor vægt på at rådgive vores kunder om de forskellige muligheder. Et nyt tag kan åbne for en række nye potentialer, såsom ekstra etage, forhøjet loftshøjde eller ændret arkitektonisk udtryk.

Med en gennemsnitlig levetid på 40-50 år afhængig af tagbeklædning og vejrforhold, er valget af materialer afgørende for både æstetik og holdbarhed.

Vi er stolte af vores anerkendelser som Monier tagpartner og Cembrit tagmester. Derudover råder vi over egne blikkenslagere, specialiserede i tag- og facadebeklædning i materialer som zink, kobber og naturskiffer – alle certificeret af Rheinzink. Hos Lars Printz A/S garanterer vi en professionel tilgang og enestående kvalitet, hver gang.

Garanti

At få et nyt tag skal være en god oplevelse. Vi går meget op i at vores kunder føler sig trygge i samarbejdet, og at vores arbejde altid er udført til perfektion. Derfor ser vi det som en selvfølge at udføre kvalitetssikring på alle vores byggesager. Vi er medlem af Dansk Håndværk, hvilket betyder, at vores private kunder vil være dækket af Håndværkergarantien.

Kontakt

Hvis du eller dit firma skal have udført tagarbejde, er du velkommen til at kontakte os på tlf. 57 84 88 30 eller e-mail kontakt@larsprintz.dk. Vi står klar til at vejlede og rådgive dig i dit byggeprojekt.​