Om Tømrerfirma Lars Printz A/S

Et troværdigt håndværkerfirma​

Tømrerfirmaet Lars Printz A/S er stiftet af Tømrermester Lars Printz og er en veldrevet virksomhed, der kontinuerligt er vokset siden etableringen i 2003. Hovedfirmaet består af et tømrerfirma, men med årene har Tømrerfirma Lars Printz A/S udvidet med et murerfirma, et blikkenslagerfirma og kloak & Anlæg. Derved udfører vi mange typer opgaver samt hovedentrepriser, hvor vi har et solidt samarbejde med forskellige faggrupper som underentreprenører. Vi har mange tømrere, murere og blikkenslagere, og derfor udfører vi mange opgaver i egenproduktion.

Vores forretningsfilosofi er, at vi vil drive en professionel håndværkervirksomhed, der bygger på fagligt stærke medarbejdere, der hver dag leverer kvalitetsarbejde. Vi ønsker at opbygge gode, langvarige kundeforhold. Vores kunders tilfredshed er en af vores største værdier, og derfor udøver vi både kvalitetssikring på vores projekter og vi er medlem af Dansk Håndværk. Vores medlemsskab i Dansk Håndværk betyder, at alle vores privatkunder er sikret af Håndværkergarantien.

Vi er, afhængigt af sæson, typisk 40-50 håndværkere og 8 administrative medarbejdere. Omsætningen i 2018 var på 56 mio. kr.

Vores vision og mission

Vores vision er at være det mest troværdige håndværkerfirma på Sjælland. Lars Printz A/S består af mange engagerede medarbejdere, håndværkere samt administrative medarbejdere, der alle går op i, at kunden føler sig tryg, har tillid til os og som forventer en høj kvalitet – fordi vi kan levere alle de ting. Vores mission er at udføre bæredygtige byggeprojekter i højeste kvalitet for alle kundesegmenter. Vi indtænker miljøet i alle vores opgaver.

Medarbejdere

Vi har i Tømrerfirma Lars Printz A/S lagt vægt på at have en god og stor kerne af erfarne medarbejdere, så vi kan bevare en faglig viden samt videregive den til vore yngre svende. Vore byggeledere tilbydes efteruddannelse efter faglig interesse samt behov. For vores håndværkeres vedkommende lægger vi mest vægt på uddannelse direkte på byggepladserne, kombineret med “fællesseminarer”, hvor specifikke emner tages op, f.eks. kvalitet og sikkerhed. Lærlinge gennemgår det program, der er lagt fra fagskolerne, og svendene kan ønske kurser, hvis der er specifikke behov.

Vi kombinerer faglig viden med engagement, og skaber bæredygtige byggerier på hele Sjælland.

Et troværdigt håndværkerfirma

Tømrerfirmaet Lars Printz A/S er stiftet af Lars Printz og er en veldrevet virksomhed, der kontinuerligt er vokset siden etableringen i 2003. Vi dækker hele Sjælland med en lang række services og er specialister i tagarbejde.

​Kontaktoplysninger

Tømrerfirma Lars Printz A/S

​Odinsvej 7, 4100 Ringsted


CVR-nummer: 10100011

Telefon: 57 84 88 30

E-mail: kontakt@larsprintz.dk

GDPR

Salgs- og leveringsbetinglser

© Copyright Tømrerfirma Lars Printz A/S​