#JOB HOS TØMRERFIRMA LARS PRINTZ a/s

​Job hos Tømrerfirma Lars Printz A/S

​Vi modtager gerne uopfordrede ansøgninger fra dygtige håndværkere, stærke byggetekniske fagfolk og potentielle praktikanter, Når du sender en uopfordret ansøgning til os, acceptere du samtidig, at vi må opbevare den i 3 måneder, så vi kan kontakte dig, hvis vi får behov for en medarbejder med dine kvalifikationer. Har vi ledige stillinger, kan du se dem ude i højre side.

​​

Tømrerfirma Lars Printz A/S som arbejdsplads

Vi ved, at vores medarbejdere er vores vigtigste ressource. Derfor prioriterer vi dialog og involvering højt og er kendt for bl.a. en god omgangstone og udvikling af den enkelte medarbejdere.

Som medarbejder i Tømrerfirma Lars Printz A/S møder du derfor en stærk virksomhedskultur, hvor vi deler vores viden og arbejder samarbejde – og hvor det sociale på byggepladsen vægtes højt.

Vi holder til i Ringsted, men har opgaver på hele Sjælland og i særdeleshed i Københavnsområdet og Nordsjælland. Vi er ca. 50 ansatte, og du bliver del af et team, der leverer et solidt og godt håndværk.

​​

Tømre-, blikkenslager-, murersvende og anlægsstruktører

Hos Tømrerfirma Lars Printz A/S ansætter vi erfarne svende indenfor murer-, blikkenslager-, tømrer-, og anlægsfaget, som vægter håndværk, faglighed og kvalitet i deres arbejde.

Der er tale om meget varierende opgaver, a vi laver alt fra småreparationer til store renoveringsopgaver. Vi har stor tilgang af byggeopgaver hos private, erhverv, offentlige institutioner og professionelle rådgivere. Så søger du en stilling hos os, vil det derfor være en fordel, hvis du før har arbejdet med lignende sager og befinder dig godt i den type arbejde.

Som svend hos Tømrerfirma Lars Printz A/S vil du få ansvar og indflydelse på dit arbejde, og det forventes at du deltager i tværfaglige projekter med de øvrige faggrupper.

​​

Lærlinge

Vores lærlinge har gennemført grundforløb 1 på teknisk skole, inden de bliver ansat hos os. Lærlingene, der søger læreplads hos os, har naturlig interesse indenfor tømrerfaget og sætter faglighed højt.

Lærlingene indgår i et sjak på en af vores spændende byggepladser. De får ansvar, som løftes i samarbejde med  erfarne kollegaer – der også altid står klar til at hjælpe og svare på spørgsmål. Uddannelsen er en kombination af skoleophold og praktik i virksomheden.


Interesseret?

Så send din ansøgning til kontakt@larsprintz.dk og har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på telefon 57 84 88 30

​Ledige jobs

Vi har pt. ingen ledige jobs.

Vi kombinerer faglig viden med engagement, og skaber bæredygtige byggerier på hele Sjælland.

Et troværdigt håndværkerfirma

Tømrerfirmaet Lars Printz A/S er stiftet af Lars Printz og er en veldrevet virksomhed, der kontinuerligt er vokset siden etableringen i 2003. Vi dækker hele Sjælland med en lang række services og er specialister i tagarbejde.

​Kontaktoplysninger

Tømrerfirma Lars Printz A/S

​Odinsvej 7, 4100 Ringsted


CVR-nummer: 10100011

Telefon: 57 84 88 30

E-mail: kontakt@larsprintz.dk

GDPR

Salgs- og leveringsbetinglser

© Copyright Tømrerfirma Lars Printz A/S​