job hos tømrerfirma lars printz a/s

​Job hos Tømrerfirma Lars Printz A/S

​Vi modtager altid gerne ansøgninger fra dygtige håndværkere, stærke byggetekniske fagfolk og potentielle praktikanter. Vil du søge job hos Tømrerfirma Lars Printz A/S, kan du se vores aktuelle jobopslag til højre. Vi modtager også med glæde din uopfordrede ansøgning.

​​

Tømrerfirma Lars Printz A/S som arbejdsplads

Vi ved, at vores medarbejdere er vores vigtigste ressource. Derfor prioriterer vi dialog og involvering højt og er kendt for bl.a. en god omgangstone og udvikling af den enkelte medarbejdere.

Som medarbejder i Tømrerfirma Lars Printz A/S møder du derfor en stærk virksomhedskultur, hvor vi deler vores viden og arbejder samarbejde – og hvor det sociale på byggepladsen vægtes højt.

Vi holder til i Ringsted, men har opgaver på hele Sjælland og i særdeleshed i Københavnsområdet og Nordsjælland. Vi er ca. 50 ansatte, og du bliver del af et team, der leverer et solidt og godt håndværk.

​​

Tømre-, blikkenslager- og murersvende

Hos Tømrerfirma Lars Printz A/S søger vi løbende erfarne svende indenfor murer-, blikkenslager- og tømrerfaget, som vægter håndværk, faglighed og kvalitet i deres arbejde.

Der er tale om meget varierende opgaver, a vi laver alt fra småreparationer til store renoveringsopgaver. Vi har stor tilgang af byggeopgaver hos private, erhverv, offentlige institutioner og professionelle rådgivere. Det vil derfor være en fordel, hvis du før har arbejdet med lignende sager og befinder dig godt i den type arbejde.

Som svend hos Tømrerfirma Lars Printz A/S vil du få ansvar og indflydelse på dit arbejde, og det forventes at du deltager i tværfaglige projekter med de øvrige faggrupper.

​​

Lærlinge

Hos Tømrerfirma Lars Printz A/S søger vi løbende dygtige lærlinge – derfor håber vi, du vil sende os din ansøgning.

Når du starter din læretid hos os, har du gennemført grundforløb 1 på teknisk skole. Du har naturligvis stor interesse for tømrer-, blikkenslager- eller murerfaget og du sætter faglighed højt.

Som lærling kommer du til at indgå i et sjak på en af vores spændende byggepladser. Du får ansvar, som du løfter i samarbejde med dine erfarne kollegaer – som også altid står klar til at hjælpe og svare på spørgsmål. Uddannelsen er en kombination af skoleophold og praktik i virksomheden.


Interesseret?

Så send din ansøgning hurtigst muligt til kontakt@larsprintz.dk og har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på telefon 57 84 88 30. Vi glæder os til at høre fra dig.

Vi kombinerer faglig viden med engagement, og skaber bæredygtige byggerier på hele Sjælland.

Et troværdigt håndværkerfirma

Tømrerfirmaet Lars Printz A/S er stiftet af Lars Printz og er en veldrevet virksomhed, der kontinuerligt er vokset siden etableringen i 2003. Vi dækker hele Sjælland med en lang række services og er specialister i tagarbejde.

​Kontaktoplysninger

Tømrerfirma Lars Printz A/S

Rugvænget 6, 4100 Ringsted

CVR: 10100011

Telefon: 57 84 88 30

E-mail: kontakt@larsprintz.dk

© Copyright Tømrerfirma Lars Printz A/S​