Seneste nyheder​

Tredje gang er lykkens gang for vejrhanen på Ringsted Vandtårn
23-03-2020
Vejrguderne har drillet, så der skulle 3 forsøg til, for at få vejrsituationen og nedtagning af vejrhanen til at spille sammen, men lørdag morgen, den 21. marts blev den 104 år gamle vejrhane hejst ned.
Læs hele nyheden
Ringsted Vandtårn har vandskade
09-03-2020
Hos Tømrerfirma Lars Printz A/S er vi stolte over at være udvalgt til at renovere Ringsted Vantårns tag. Se artikel om det gamle tårns vandskade fra Sjællandske Nyheder.
Læs hele nyheden
Tømrerfirma Lars Printz A/S renoverer taget på Ringsted Vandtårn
04-03-2020
Tømrerfirma Lars Printz A/S har vundet totalentreprisen på udskiftning af tag og kviste mv. på Ringsted Vandtårn, som er udbudt af Ringsted Forsyning.
Læs hele nyheden
Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Vi kombinerer faglig viden med engagement, og skaber bæredygtige byggerier på hele Sjælland.

Et troværdigt håndværkerfirma

Tømrerfirmaet Lars Printz A/S er stiftet af Lars Printz og er en veldrevet virksomhed, der kontinuerligt er vokset siden etableringen i 2003. Vi dækker hele Sjælland med en lang række services og er specialister i tagarbejde.

​Kontaktoplysninger

Tømrerfirma Lars Printz A/S

Rugvænget 6, 4100 Ringsted

CVR: 10100011

Telefon: 57 84 88 30

E-mail: kontakt@larsprintz.dk

© Copyright Tømrerfirma Lars Printz A/S​