Velkommen til Tømrerfirma Lars Printz A/S.

Vores historie

Vores navn er et løfte om vores værdier og håndværksmæssig stolthed. Alle er vi ambassadører og stræber efter at repræsentere virksomheden på bedste vis og opbygge gode og langvarige kundeforhold.

Vi er Lars Printz A/S

Fra begyndelsen var drømmen at drive en professionel håndværksvirksomhed, der bygger på fagligt stærke medarbejdere og hver dag leverer kvalitetsarbejde til gavn for vores kunder og samarbejdspartnere. Og allerede fra starten gik det hurtigt. Lars ansatte sine første fem håndværkere efter den første måned som selvstændig. Kontoret var hjemme i Sorø men hurtigt måtte Lars sande, at behovet for større lokaler var en nødvendighed. Derfor finder du vores kontor i Ringsted.

Men vores biler og dygtige håndværkere finder du på byggepladserne på hele Sjælland og hovedsageligt i København og Nordsjælland.

I starten var vi mest kendt som tagspecialister. Men efterspørgslen på steg og i dag laver vi alt fra serviceopgaver, nybyg, eksklusive projekter og større renoveringsprojekter. Både udvendig og indvendig. Vores kunde er privatpersoner og ejer/andelsboligforeninger til virksomheder samt andre offentlige institutioner. Henover årerne har har tømrerfirmaet Lars Printz A/S udvidet med Ringsted Murerforretning A/S, Ringsted Blikkenslager ApS og Ringsted Kloak & Anlæg ApS. Dermed fik vi tilført mange dygtige kollegaer og mange års erfaring til vores virksomhed. Tre gange har Lars Printz A/S vundet en Gazelle, senest i 2020. Den hurtige antilope er et godt bevis på vores vækst.

I 2023 kunne Lars Printz A/S fejre 20-års jubilæum og samlet er vi ca. 60 medarbejdere.


Værdierne bygger fundamentet til vores kultur

Vores værdier har været en fast del af Lars Printz A/S lige siden begyndelsen i 2003. Med vores værdier viser vi vores kunder og samarbejdspartnere at vi altid går efter de bedste inden for vores felt.

Vores værdier er:

Troværdighed: Vores kunder og samarbejdspartnere skal føle sig trygge og have tillid.

Kvalitet: Vi går ikke på kompromis med vores håndværk. Sådan har det været lige siden starten i 2023. Derfor udfører vi kvalitetssikring på alle vores opgaver, for at opretholde den høje kvalitet, som vi lover vores kunder.

Oprigtighed: I mødet med vores kunder er vi åbne og ærlige og handler altid med integritet for vores håndværk.

Kundetilfredshed: Vi skaber kundeoplevelser der sikrer en høj tilfredshed. En kundetilfredshed der skaber gode og langvarige kundeforhold.