Isolering

  • Institutioner
  • Andelsboligforeninger
  • Boligforeninger
  • Virksomheder
  • Liebhaveri
  • Private boliger

Tømrerfirmaet ​Lars Printz A/S udfører alt inden for isolering, hulmursisolering, loftisolering, isolering af etageadskillelse, krybekælder isolering. Ingen steder er for snævre eller utilgængelige for vores erfarne medarbejdere. 

Vi udfører isolering i alle bygninger, uanset størrelse og opførelsesår. Vi finder den bedste løsning for netop din isolering og har egen indblæsningsmaskine med, når vi kommer ud til dig. Før vi udfører isolering, skal der altid en forundersøgelse til, uanset hvilken type isoleringsopgave der er tale om.

Efterisolering af gamle og nyere bygninger

Når vi foretager efterisolering af bygninger, er det ikke nødvendigvis bygninger af ældre dato. Efterisolering kan både gøres ved at lægge ekstra isolering i konstruktioner i bygningen, som allerede er isoleret, eller ved isolering af mur, som ikke tidligere har været isoleret.

Alle bygninger, uanset opførelsesår, kan have gavn af et isoleringstjek for nedbringe varmeregningen yderligere. Hos Tømrerfirmaet Lars Printz A/S udfører vi alt inden for isolering, hulmursisolering, loftisolering, isolering af etageadskillelse og krybekælder isolering.

Du er velkommen til at kontakte os på telefon:
57 84 88 30

Eller ved at udfylde en kontaktformular
Her på siden.

Så vender vi tilbage hurtigst muligt, og finder den bedste løsning for dit isoleringsprojekt.

Vi er specialister i at vælge den helt rigtige type isoleringsmateriale til netop dit hus eller bygning.

Vælg en certificeret håndværker

​​Det forpligter at yde kvalitet og derfor er vi certificeret CBIDANMARK Isolatør.