Hovedentreprise

Pålidelig Leverandør Af Hovedentreprise

  • Institutioner
  • Andelsboligforeninger
  • Boligforeninger
  • Virksomheder
  • Liebhaveri
  • Private boliger

En hovedentreprise med Lars Printz A/S er kendetegnet ved troværdighed, varige kundeforhold og respekt for alle involverede parter i samarbejdet. Ved en hovedentreprise foretager vi meget af produktionen selv, da vi både har fagligt dygtige tømrere, murere og blikkenslagere i firmaet, men de resterende entrepriser bliver udført af kompetente underentreprenører, som vi har et solidt samarbejde med.

Det er vigtigt for os, at kunden bliver sat i fokus i så omfattende en process, som en hovedentreprise er. Vi tilstræber at gøre hele processen så ubesværet for vores kunder som muligt, og vi prioriterer, at der er et tillid og troværdighed kunden og os imellem. Vi gør meget ud af at afholde projektgennemgangsmøder og ugentlige planlægningsmøder for at fastholde en god fremdrift samt inddrage alle i byggeprocessen.

En hovedentreprise er et omfattende byggeprojekt, hvor vi lægger vægt på høj kvalitet. Vi har derfor en garanti om  kvalitetssikring i alle vores byggeprojekter for at skabe den bedste tillid til vores kunder. Derfor udfører vi ugentligt tilsyn i alle vores hovedentrepriser, som inkluderer både fotografiske registreringer og afrapporteringer omkring kvaliteten. Dette bliver foretaget både af håndværkersjak og byggelederen. Udover denne kvalitetssikring er du som privatperson også sikret af  Håndværkergarantien

​Vi tager os af byggeriet fra A-Z

​Når vi laver en hovedentreprise styrer vi slagets gang både med kontrakter, økonomi, tidsplan, koordinering, byggeledelse samt samler alle fag under vores paraply. Derudover rådgiver og vejleder vi vores kunder, så de opnår præcis de materialer, kvaliteter og resultater, som de ønsker. Ved hovedentrepriser står kunden selv for alle godkendelser, men vi lægger en stor værdi i, at kunden får en ubesværet og tilfredstillende process, så vi står også klar til at rådgive omkring disse godkendelser.

Har du spørgsmål til vores arbejde med hovedentrepriser, eller skal du have foretaget en entreprise, så er du velkommen til at kontakte os på tlf.  57 84 88 30 eller e-mail  kontakt@larsprintz.dk.