Certificeringer

Tømrerfirma Lars Printz A/S er certificeret i en lang række ydelser, da det forpligter at yde en god rådgivning og udføre en god kvalitet i byggeprojekterne.
Vi hjælper dig hele vejen fra valg af mursten til færdigt byggeprojekt.

Læs mere om vores certificeringer herunder.

Stå stærkere med en Cembrit Mester

Stå stærkere med en Cembrit Mester

En certificeret Cembrit Mester er opdateret om den nyeste viden til at give dig den bedste rådgivning omkring Cembrits produkter.

  • Cembrit tag
  • Cembrit facade
  • Cembrit indvendig beklædning
  • Cembrit byggeplader

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på dit projekt.

Certificeret BMI RoofPro – Kvalitets- og Garantiordning

Certificeret BMI RoofPro – Kvalitets- og Garantiordning

De bedste produkter og det bedste håndværk skaber de bedste løsninger. Det er fundamentet i tagbranchens stærkeste kvalitets- og garantiordning, BMI RoofPro.

Danmarks største producent af tagløsninger, BMI Danmark, har valgt os til ordningen på baggrund af vores høje faglighed og dedikation til at levere kvalitetshåndværk og yde kundeservice.

Vi er trænet og certificeret i brugen af BMI Danmarks produkter og specifikationer. Derudover skal vi billeddokumentere, at taget er korrekt udført, og vi er underlagt stikprøvekontrol foretaget af uafhængige tagspecialister.

Som medlem af BMI RoofPro har vi en helt unik mulighed for at tilbyde dig den ultimative tryghed i form af en BMI RoofPro Garanti, som udstedes med BMI Danmark som garant. BMI RoofPro Garantien giver 30 års produktgaranti og hele 20 års garanti på udførelsen og følgeskader.

Rheinzink certificering – en garanti for det bedste i zink

Rheinzink certificering – en garanti for det bedste i zink

Bedre kvalitet, større sikkerhed, flottere løsninger.

Rheinzink certificeringen er en særlig ordning for de blikkenslagere og virksomheder, der i Danmark arbejder med zink.

Målet er enkelt: Rheinzink vil samle på de dygtigste i landet og gennem videreuddannelse hjælpe os til at blive endnu dygtigere.

Dermed får du sikkerhed for at vælge en håndværker af et højt fagligt niveau – og samtidig en garanti for at dit design udføres upåklageligt

CBI Danmark +Partner – et bæredygtigt partnerskab

CBI Danmark +Partner – et bæredygtigt partnerskab

CBI Danmark +Partner-konceptet er et eksklusivt partnerskab, som arbejder med og leverer til nybyggeri- og renoveringsprojekter, hvor energioptimering, livskvalitet og totaløkonomi er nøgleelementerne i opgaven.

Som DBI Danmark +Partner indgår vi kort sagt i en fælles værdibaseret alliance af virksomheder, som deler visionen om, at levere bæredygtige isoleringsløsninger, der både kvalificerer sig på at være økonomisk, miljømæssigt og samfundsmæssigt bæredygtigt.

Certificeret Plastmo Partner – garanti for stor viden

Certificeret Plastmo Partner – garanti for stor viden

Plastmo, der er ekspert i vandhåndtering omkring bygninger, har etableret et uddannelsescenter, hvor formålet er at uddanne firmaets certificerede håndværkspartnere og opdatere deres viden om Plastmos tagrender, termo- og trapeztage.

En certificeret Plastmo Partner er anbefalet af lokale trælaster og er garanti for en håndværker med et godt omdømme.

​Desuden tilbyder Plastmo uddannelsen til håndværkere, der ønsker at få viden og fiduser om, hvordan man kan montere firmaets produkter på enkel og effektiv vis, så de sparer tid og penge. ​