Certificeringer​

En certificeret tagpartner hjælper dig hele vejen

Tømrerfirma Lars Printz A/S er certificeret i en lang række ydelser, da det forpligter at yde en god rådgivning og udføre en god kvalitet i byggeprojekterne. Vi hjælper dig hele vejen fra valg af mursten til færdigt byggeprojekt.

Læs mere om vores certificeringer herunder.

Stå stærkere med en Cembrit Mester

En certificeret Cembrit Mester er opdateret om den nyeste viden til at give dig den bedste rådgivning omkring Cembrits produkter.

  • Cembrit tag
  • Cembrit facade
  • Cembrit indvendig beklædning
  • Cembrit byggeplader

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på dit projekt.

Læs mer

Tryg byggeproces med en certificeret Monier tagpartner

Som Certificeret Monier Tagpartner™ er vi en del af et landsdækkende netværk af uafhængige håndværkere, som er specialuddannede til at oplægge tag fra Monier. 

Vi er professionelle og erfarne håndværkere, som ved, hvilke spørgsmål, som helt naturligt dukker op, når du skal vælge nyt tag. 

Vi har mange års erfaring i at hjælpe vores kunder med alt fra at vælge og oplægge det korrekte undertag, til valg af tagsten og det nødvendige tilbehør. 

Læs mer

Rheinzink certificering - en garanti for det bedste i zink

Bedre kvalitet, større sikkerhed, flottere løsninger.

Rheinzink certificeringen er en særlig ordning for de blikkenslagere og virksomheder, der i Danmark arbejder med zink. 

Målet er enkelt: Rheinzink vil samle på de dygtigste i landet og gennem videreuddannelse hjælpe os til at blive endnu dygtigere.

Dermed får du sikkerhed for at vælge en håndværker af et højt fagligt niveau – og samtidig en garanti for at dit design udføres upåklageligt

Læs mere

CBI Danmark +Partner - et bæredygtigt partnerskab

CBI Danmark +Partner-konceptet er et eksklusivt partnerskab, som arbejder med og leverer til nybyggeri- og renoveringsprojekter, hvor energioptimering, livskvalitet og totaløkonomi er nøgleelementerne i opgaven. 

Som DBI Danmark +Partner indgår vi kort sagt i en fælles værdibaseret alliance af virksomheder, som deler visionen om, at levere bæredygtige isoleringsløsninger, der både kvalificerer sig på at være økonomisk, miljømæssigt og samfundsmæssigt bæredygtigt.

Læs mere

Certificeret Plastmo Partner - garanti for stor viden

Plastmo, der er ekspert i vandhåndtering omkring bygninger, har etableret et uddannelsescenter, hvor formålet er at uddanne firmaets certificerede håndværkspartnere og opdatere deres viden om Plastmos tagrender, termo- og trapeztage. 

En certificeret Plastmo Partner er anbefalet af lokale trælaster og er garanti for en håndværker med et godt omdømme. 

Desuden tilbyder Plastmo uddannelsen til håndværkere, der ønsker at få viden og fiduser om, hvordan man kan montere firmaets produkter på enkel og effektiv vis, så de sparer tid og penge.

Læs mere

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Vi kombinerer faglig viden med engagement, og skaber bæredygtige byggerier på hele Sjælland.

Et troværdigt håndværkerfirma

Tømrerfirmaet Lars Printz A/S er stiftet af Lars Printz og er en veldrevet virksomhed, der kontinuerligt er vokset siden etableringen i 2003. Vi dækker hele Sjælland med en lang række services og er specialister i tagarbejde.

​Kontaktoplysninger

Tømrerfirma Lars Printz A/S

Rugvænget 6, 4100 Ringsted

CVR: 10100011

Telefon: 57 84 88 30

E-mail: kontakt@larsprintz.dk

© Copyright Tømrerfirma Lars Printz A/S​